Đurina Hiža i ove godine sudjeluje na Virtualnom danu karijera u organizaciji Visoke škole Aspira

Visoka škola Aspira u petak 30. travnja već tradicionalno održava Dan karijera koji će se ove godine s obzirom na pandemiju održavati virtualno. Nakon dosadašnjeg sudjelovanja u ulozi izlagača na danu karijera, ove godine smo na Aspiri prisutni i u ulozi mentora. Biti u društvu malobrojnih i pomno izabranih poslodavaca predstavlja još jedan korak u razvoju i pozicioniranju Đurine Hiže kao vodećeg restorana na području sjeverozapadne Hrvatske.

Događaj je to koji studentima pruža priliku pronaći mjesto za razvoj svojih vještina putem prakse ali i im nudi i potencijalno zaposlenje koje odgovara njihovoj izobrazbi. S druge strane, poslodavcima je ovaj događaj prilika prezentirati se budućim članovima struke, prepoznati potencijale studenata i putem prakse postignuti suradnje koje vode i do zaposlenja zahvaljujući kvalitetnom obrazovanju koje stiču na Visokoj škol Aspira.

Sudjelovanje na Virtualnom danu karijera predstavlja priznanje Đurinoj hiži koja se svojim angažmanom unutar ali i izvan kuhinje vodi načelima struke i razvitka cjelokupne zajednice. Biti sudionik takvog događanja potvrda je ustrajnog rada, a za nas ovo je i put ka oblikovanju karijera onih najvažnijih – mladih, kako bi naša djelatnost imala svijetlu budućnost.

Leave a comment