Fine Street Food by Reshetka & Katarina Vrenc oduševio posjetitelje Đurine Hiže

Na drugoj Fine Street Food večeri s cheficom Katarinom Vrenc predstavili smo čak četiri jela.

Tako su posjetitelji za predjelo mogli kušati tartar dry aged tenderloina, maslac butarga, ukiseljene lukovice i karamelizirani luk. Za drugo jelo i na temelju pozitivnih recenzija naših gostiju još smo jednom ponudili  kushiyaki sa svinjskom potrbušinom i hobotnicom.

Ako ste ljubitelj naše Reshetke onda ste zasigurno upoznati i s našim burgerima, a za ovu posebnu  večer pripremili smo ga za treći slijed i to od kombinacije junetine (plečka, prsa, rebarca) i dehidrirane jetrice.

Kako bi naš burger (kao i uvijek) bio sočan osim hrskavog brioche peciva dodali smo i parfe od jetre i pire od češnjaka, te umak rađen po našoj recepturi.

Za kraj, goste smo iznenadili s waffle kornetom i sladoledom od konoplje s dodatkom maslinovog ulja.

Kako nam je bilo na večeri pogledajte u nastavku:

Leave a comment