Povratak najkontroverznijeg burgera i pokretanje “low and slow” programa u Hrvatskoj

Reshetkina prva ljubav su ipak BURGERI.
Posljednje skoro tri godine naša najveća strast su burgeri koje pomno osmišljavamo od 2018. godine. Do danas smo kreirali (da, kreirali jer za nas su burgeri mala umjetnička djela) čak 10 burgera - drugačijih od drugih, gourmet burgera s našim potpisom.
Posljednje tri godine sudjelujemo i na najvećem food festivalu u regiji, Zagreb Burger Festivalu gdje vrijedno skupljamo naše nagrade (bronca 2018., zlato i srebro 2019. i srebro 2020.).
Naš najpopularniji burger među publikom je sigurno "Divlji Đuro", a od 2020. imamo i najkontroverznijeg (da, i to je moguće među burgerima). Ime tog gospodina koji je zadavao muke široj hrvatskoj javnosti je "Đurina, frende" kojeg smo i premijerno predstavili na ZBF-u.
"Đurina, frende" odmah po otvaranju restorana ulazi u našu stalnu ponudu jer burger od odležanog bifteka (dry aged) s majonezom od smeđeg maslaca i pestom od rukole to i zaslužuje. ;)
Osim "LOW and SLOW" programa koji polako ulazi na hrvatsku gastro scenu, svojim budućim partnerima na čelu s Nikolom Božićem, vlasnikom želimo ponuditi i premium burgere koji su trenutno najbolji u regiji (bez lažne skromnosti...).
Uvjerite se i sami. Vidimo se uskoro!

Leave a comment